Naar de Grand Canyon

Toch internet, alleen niet op de kamer, maar in de lobby van het hotel. En foto's die lukken helaas niet, die houden jullie nog te goed.

Na een warme nacht op de hotelkamer hebben we genoten van het ontbijtje in het hotel. Lekkere broodjes, roerei, zelfs een wafel kon er gebakken worden. Daarna hebben we even gezwommen, het was al behoorlijk warm, dus even lekker opgefrist. Daarna volgde er een skype-sessie met opa en oma (modern hoor!), even leuk om contact te hebben met het thuisfront. Daarna de hotelkamer opruimen en de auto inladen, we worden er al handig mee. Jeroen en Inge zorgden weer voor ijs in de koelbox. Het was echt een prima hotel, alles erop en eraan, een aanrader.
Onze eerste stop vandaag was Seligman. Dit is een plaatsje langs de historische route 66, en ze doen daar erg hun best om het ook historisch te houden. Zo staan er veel oude auto’s en die hebben model gestaan voor de film Cars. Verder veel souvenirshops, en daar hebben we ook onze eerste souvenirs gescoord. Leuk om even rond te kijken, we hebben nog lekker een kopje koffie gedronken.


En toen weer verder, richting de Grand Canyon. Daar waren we rond 15.30 uur, we hebben eerst in het hotel ingecheckt, daarna zijn we naar de rim gelopen. En dan WOW, wat een indrukwekkend gezicht. Volgens Inge is het alsof je naar een schilderij kijkt. We hebben wat rond gelopen, en de zon kwam al steeds lager, waardoor er steeds meer stukken in de schaduw kwamen. Verder zagen we veel eekhoorns, ze zijn zo mak als wat, en ondanks dat er gewaarschuwd wordt dat je die beestjes niet moet voeren, zie je toch mensen dat doen, zo dom!!! Rond een uur of 7 zijn we op de bus gestapt naar de Market Plaza, voor een klein boodschapje en we hebben daar wat gegeten. Nu zijn we weer op de kamer en gaan eens kijken of we dit online kunnen krijgen. Morgen gaan we een stukje afdalen in de canyon.

2 opmerkingen:

  1. O[P]A en O[M]A.28 juli 2011 om 11:32

    Leuk dat jullie toch nog internet hebben.De zonsondergang was zeker wel erg mooi?Geniet ervan.groetjes van o en o.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whahahah Die foto van je ouders is echt Geniaal!


    Geniet er van!

    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen