Universal Studio's

Na een betere nachtrust, een snel ontbijtje op de kamer, vertrokken we om ongeveer 8 uur naar Universal Studio's. Het was best een eindje rijden, en ook druk op de weg, maar we konden deels over de carpoolstrook rijden, dat scheelde veel. In het park was het nog niet echt druk, maar dat werd het al snel wel. Maar te zien aan de extra wachtruimte bij de attracties kan het nog veel drukker zijn. Dus al met al vielen de wachttijden niet echt tegen. We hebben eerst de tramrit door de studio's gedaan, erg leuk en verrassend.
Daarna hebben we diverse attracties in het park bezocht: De Simpsons (een animatie-achtbaan, erg leuk!), Jurrasic Parc (een rit met een bootje door Jurrasic parc, natuurlijk drijfnat geworden), De mummy (een achtbaan in het donker). Ook de stuntshow Waterworld gezien, waarbij allerlei stunts werden gedaan, met veel water, vuur en schieten. Het was weer een geslaagde, maar drukke dag.





Voor Sandra, René en Franca: jullie een hele fijne vakantie gewenst, geniet ervan!
En voor Opa en Oma: het is inderdaad raar, dat tijdsverschil. Maar ja, we zitten ook zo'n beetje aan de andere kant van de wereld!


Vandaag lukken de foto's helaas weer niet, misschien hebben we morgen beter bereik en gaat dat beter.

3 opmerkingen:

  1. O[P]A en O[M]A26 juli 2011 om 09:23

    Hallo alle vier.Wat hebben jullie al veel gezien ,jullie genieten denk ik heel erg,Jeroen en Inge vinden het zeker ook wel mooi.Geniet er van.Liefs van O[P]A en O[M]A.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo van Dijkjes,

    Wat leuk om jullie verhalen te lezen!!!
    Jullie hebben al veel gezien/gedaan.
    Geniet ervan allemaal,we blijven jullie volgen.
    groetjes van Kees en Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeee
    Hadden jullie mij niet meekunnen nemen?
    xd

    BeantwoordenVerwijderen