Back home.......

Inmiddels zijn we alweer 1 1/2 week thuis. Het gewone leven is weer begonnen, Jeroen en Inge zijn vandaag voor het eerst weer naar school geweest.

We hebben een prachtige reis gemaakt. Heel veel mooie dingen gezien en gedaan. Alles is ook zonder problemen verlopen. Het vliegen ging goed, geen rare dingen met vertragingen en daardoor aansluitende vluchten missen of zoiets. In alle hotels wisten ze dat we kwamen, wel zo prettig... Over het algemeen waren het prima hotels, wel jammer dat de meeste hotels weinig mogelijkheden bieden om buiten de hotelkamer te zitten, bijvoorbeeld in een tuin of lobby. De tent in Yosemite was alleen wel slecht, hele slechte bedden, gewoon niet meer van deze tijd. De locatie en de sfeer maakten wel veel goed. Het reizen met de huurauto beviel ook goed. Het was een lekkere ruime wagen, ook veel kofferruimte, dus niet puzzelen om de bagage erin te krijgen. We hebben ongeveer 4000 km gereden. Door de tomtom was alles goed te vinden, vooral in de steden erg handig omdat je naar een adres (van het hotel) moet rijden.

Jeroen en Inge hebben ook alles mooi ervaren, maar zeggen ook eerlijk dat ze dit heel leuk vonden voor een jaar, maar volgend jaar weer op een camping in een Frankrijk is ook prima.... Het valt ook niet mee om 3 weken zo intensief met je ouders te leven.....

Tot slot: We vonden het heel leuk om dit blog bij te houden en zo het thuisfront op de hoogte te houden van onze belevenissen. Ook prettig om te horen hoe het in Nederland gaat. Iedereen bedankt voor het meelezen en de leuke reacties op onze verhalen. Nog een paar foto's ter afsluiting.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten