San Francisco

We zijn toch niet naar de Sequoia's geweest, dit kostte te veel tijd. We moesten ergens parkeren en dan met een bus er naar toe en dat zagen we niet zo zitten. We moesten nog wel een stukje rijden naar San Francisco, dus maar verder op pad gegaan. Na nog een stuk door eindeloze bossen rijden, kwamen we meer in de bewoonde wereld, en we reden via de Bay Bridge San Francisco binnen. De Tomtom bracht ons bij de deur van het hotel. Daar hebben we ingecheckt en de auto leeggehaald, want die moeten we straks inleveren. Toen zijn we naar de Golden Gate Bridge gereden, maar helaas, die lag voor een groot deel in de mist. Toch wel even leuk om overheen te lopen.


Natuurlijk moesten we ook over Lombard Street rijden, het straatje met alle bochten. Wat zijn de straten hier toch steil, maar de auto trok het allemaal.


Na dit avontuur hebben we de auto weggebracht, dit ging zonder problemen. Het was een lekker reisauto en hij heeft ons zonder problemen overal gebracht. Bij Alamo vandaan konden we zo naar ons hotel lopen. Daar hebben we even op de kamer gehangen en zijn toen gaan eten bij Mel's dinner, hier vlak bij. Een soort jaren 50-restaurant met juke-boxes bij de tafels, zoals we dit vroeger zagen op tv bij Happy Days met The Fonz (voor de ouderen onder ons!) Nu zitten we even te hangen in de bar van het hotel en een plannetje te maken voor morgen. In ieder geval gaan we 's avonds naar Alcatraz!

2 opmerkingen:

  1. Klaar voor de laatste etappe van jullie ongetwijfeld fantastische vakantie? Geniet van deze laatste paar dagen en pas op dat je niet achterblijft op Alcatraz!

    Liefs, Ineke

    p.s kan ik jullie oeoa manier sms'en voor een vraagje? (niets ernstigs hoor!!!)

    BeantwoordenVerwijderen