Cable Cars, Alcatraz en meer

Even een berichtje met vertraging, omdat we gisteravond geen internet hadden.
Gisteren zijn we de hele dag in de stad geweest. We zijn in China Town geweest, hebben het Cable Car museum bezocht en daarna een ritje met de Cable Car gemaakt.


Toen kwamen we uit bij Fisherman's Warf, het supertoeristische gebied aan de baai. Moet je toch geweest zijn! Daarna een flinke tippel omhoog naar de Coit Tower, vanwaar een mooi uitzicht hadden over de stad. Het was vandaag mooi weer, de zon scheen, alleen over de baai (en dus de brug) bleef mist hangen. Na wat gegeten te hebben zijn we ingescheept voor Alcatraz. Daar kreeg je een audio-rondleiding (in het Nederlands, is dat even makkelijk) en je kon ook zelf rondlopen. Indrukwekkend hoe de gevangenen daar gezeten hebben. Doordat het ondertussen donker werd, deed het nogal sinister aan.


Terug aan wal zijn we met de bus teruggegaan naar het hotel. Zo gaan we de boel maar eens opruimen, we moeten alles in de koffers zien te krijgen, die blijven nog even hier in het hotel staan, dan gaan we eind van de dag met een taxi naar ons laatste hotel, vlak bij het vliegveld.

3 opmerkingen:

  1. Goede morgen ,leuk dat jullie toch nog wat geschreven hebben.Wat een belevenis,allemaal,als wij jullie niet meer horen of zien ,wensen wij jullie een goede reis terug,en zien wij jullie weer in Oudewater.Gr en liefs van O en O .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. René, Sandra en Franca13 augustus 2011 om 20:03

    Hallo allemaal,

    Het einde is in zicht van een, zo te zien en te lezen, een fantastische reis. Een hele goede terugreis gewenst en tot ziens in het natte, koude, herfstachtige Oudewater!!!!

    Heel veel groetjes en tot snel,
    Liefs René, Sandra en Franca (en Odie en Pippi en Pien natuurlijk ook. Die zullen blij zijn dat ze straks een uitwijkadres hebben ;-)).

    P.s. maandagochtend lenen we even jullie auto om P & P naar de dierenarts te brengen, goed???

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wajoo die trein ding xd
    die is stoeer

    xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen