Wandelen in Bryce, en vluchten voor onweer

Vanmorgen eerst weer een self-made breakfast op de kamer, smaakt altijd lekker. Daarna met de auto het park in. We zijn de canyon afgedaald via de Navajo trail en terug via de Queens trail. Erg indrukwekkend om tussen de mooi gekleurde hoodoo's te lopen. De oranje en witte rotsen, de groene planten en bomen en de blauwe lucht daarboven, heel apart.




Na het wandelen hebben we gepicknickt, daarna zijn Jeroen en Inge met de bus teruggegaan en Kees en Yvonne hebben nog een stukje gelopen. Helaas trok het helemaal dicht en dreigde het te gaan onweren, daarom zijn we maar niet verder gegegaan, te gevaarlijk. Uiteindelijk viel het wel mee met het onweer. Het is wel duidelijk dat we in het monsoon-seizoen zitten, iedere dag begint stralend, maar in de loop van de dag komt er dan wat regen en onweer. Schijnt normaal te zijn in deze tijd van het jaar. De temperatuur blijft wel prima, korte broeken en hemdjes-weer. Vanavond hebben we op de kamer een eigen maaltje gebrouwen in de magnetron, ook wel eens lekker. We gaan zo(het is nu 19.45 uur) nog het park in. Het is hier namelijk één van de donkerste plaatsten van de VS, dan kan je goed de sterren zien.

1 opmerking:

  1. Wat is het toch mooi daar,om jaloers op te worden.Volgens mij worden Jeroen en Inge een beetje moe ,of heb ik het mis?Geniet er van .Gr O en O.

    BeantwoordenVerwijderen