Pfff Las Vegas

Las Vegas, het is leuk, het is indrukwekkend, maar het is ook erg vermoeiend. Vanmorgen zijn Kees en Jeroen naar de Hooverdam geweest. Ze moesten wel een poosje wachten voor de toer door de dam, maar het was wel erg leuk. Yvonne en Inge zijn wezen winkelen bij een enorme Shopping Mall hier. En we zijn geslaagd. Toen we elkaar weer gevonden hadden, wat later dan gepland, lekker even plonzen in het zwembad.
Toen toch maar weer de stad in, de hotels MGM Grand, New York New York, Excalibur, Luxor en Circus Circus bekeken. In de laatste was een compleet pretpark gebouwd, inclusief achtbaan, waterglijbaan en schommelschip. Kees en Inge zijn in de achtbaan geweest. Daarna waren de voetjes erg moe en zijn we snel naar het hotel teruggegaan. Morgen gaan we de rust weer in. Lekker zitten in de auto!



3 opmerkingen:

  1. Hallo,daar in Amerika,hoeveel hebben jullie vergokt in Las Vegas? Waarom zijn Yvonne en Jeroen niet in de Achtbaan geweest?waren ze zo bang? Veel plezier nog deze week.groetjes van O en O.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ongelooflijk dat jullie, ondanks al jullie drukke bezigheden, nog tijd hebben kunnen vinden om een kaartje aan Marloes te sturen.

    Haar eerste kaart uit Amerika!!

    Heel veel plezier nog en groeten van Cora en Marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hadden jullie mij echt niet mee kunnen nemen?
    Weetje hoe stoer!

    Ik ben echt dik jaloers opjullie!

    xd

    (EN ik moet Fruppres schrijven wil ik dit kunnen versturen XD hahaha)

    BeantwoordenVerwijderen